Málagan lentokenttä

Lentoliikenne Aurinkorannikolle

Málagan lentokenttä sijaitsee Málagan maakunnassa, Costa del Solilla, noin 8 kilometriä Málagan kaupungin keskustasta. Lentokentän IATA-tunnus on AGP. Lentoliikenne Espanjan Aurinkorannikolle tapahtuu Málagan lentokentän kautta. Ajankohtaisia lisätietoja Málagan lentoaseman palveluista, esimerkiksi saapuvat ja lähtevät lennot, löydät englanniksi Aenan sivuilta: Airport Malaga - Aena.es. Aenan sivuilta kohdasta "See maps" löytyy myös havainnollinen kartta Málagan lentokentästä liikenneyhteyksineen.

-

Yli 12 miljoonaa matkustajaa vuodessa

Málagan lentokenttä on eräs Espanjan vanhimpia ja myös yksi vuonna 1919 perustetun Espanjan ensimmäisen lentoyhtiön alkuperäisistä kentistä. Málagan lentokentän kautta kulki vuonna 2010 yli 12 miljoonaa matkustajaa. Suurin osa liikenteestä tulee Euroopan unionin alueelta. Málagan lentokentältä on lentoyhteys myös muihin Espanjan lentokenttiin.

Erinomaiset jatkoyhteydet

Jatkoyhteytenä Málagan lentokentältä toimii linja-auto, paikallisjuna, tai taksi. Myös autonvuokrausta on saatavilla. Jatkoyhteydet ovat erinomaiset moneen suosittuun Costa del Solin matkakohteeseen, joita ovat esimerkiksi Fuengirola, Torremolinos, Benalmádena, Málaga ja Marbella.